Köpvillkor Peter & Oskars trafikskola AB org.nr 556685-6521
§1 Beställning mm: Beställning av en vara eller tjänst sker på vår hemsida eller via telefon eller på Trafikskolan. Om du beställt via hemsidan och betalt skickar vi en orderbekräftelse till dig.
§2 Priser: Priserna anges i svenska kronor och inkluderar moms om inget annat anges. Priset på varan/ tjänsten är det som anges på webbplatsen eller på trafikskolan på beställningsdagen. EV fraktkostnad tillkommer se under §4. Priserna gäller i två (2) år från betalningsdatum och berörs då ej av eventuella prisändringar. Efter två (2) år får kunden betala mellanskillnaden vid eventuell prishöjning. Totala giltighetstiden för tjänsterna är två (2) år från och med inköpsdatum.
§3 Betalning: Betalning görs i samband med beställningen, vilket innebär att du betalar din order direkt via swish. 
§4 Leverans och fraktkostnad: Du får dina varor inom 2-4 arbetsdagar efter att vi fått din beställning. Vi svarar inte för dröjsmål som beror på hinder utanför vår kontroll (force majeure). Vi levererar endast inom Sverige. För varor som inte levereras över Internet tillämpar vi enhetsfrakt på 49 kr per order. Vid avhämtning av varor utgår ingen fraktkostnad.
§5 Paket som inte hämtas ut: Hämtar du inte ut ditt paket så skickas det tillbaka till oss. Vi tar då ut en avgift på 150 SEK för att täcka de kostnader vi haft i samband med det outlösta paketet. Ej uthämtade varor/tjänster betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten. Om du inte meddelar oss annat inom 14 dagar från det att varan återkommit till oss upphör/annulleras köpet. Ev återbetalning sker med samma betalningsmetod som vid köpet, dvs. genom insättning på det kort som du använde vid köpet.
§6 Ångerrätt / Returer: Retur inom 14 dagar. Varor och tjänster kan returneras utan att ange något skäl inom 14 dagar, från det att du eller någon annan du angett, mottagit varan. Du som kund skall då meddela Peter o Oskar:s Trafikskola AB tydligt att du vill frånträda avtalet per e-post eller brev. Gör du inte detta har du inte längre rätt att ångra ditt köp.
På Konsumentverkets hemsida finns ett standardformulär som kan användas vid utövande av ångerrätten.
§7 Avbeställning Förutsatt att beställning av varan inte skickats iväg har kund möjlighet att avbeställa, utan kostnad, hela eller viss del av beställning av genom att kontakta oss per telefon under skolans öppettider. Gäller avtalet utbildningstjänst tillämpas STR.s praxis på https://www.str.se/om-oss/om-str/styrdokument/policys-praxis/
§8 Behandling av personuppgifter När du beställer en vara eller tjänst på vår hemsida eller på skolan kommer Peter o Oskar:s Trafikskola AB behandla och lagra de personuppgifter som du lämnar i samband med beställningen. Uppgifterna kommer att användas för administration av din beställning.
§9 Reklamation Om en vara är felaktig, felexpedierad eller transportskadad skall du så snart som möjligt kontakta oss då du enligt konsumentköplagen konsumentjäntslagen måste reklamera inom skälig tid från det att du upptäckte felet. Vidare gäller enligt dessa lagar att reklamation som huvudregel aldrig kan ske senare än tre år från det att varan har mottagits eller tjänsten avslutats. Vid övriga reklamationer tillämpar vi STR:s reklamationspolicy. Se https://www.str.se/om-oss/reklamationsnamnd/
§10 Tvist Skulle det uppstå en tvist mellan parterna som inte kan lösas på plats, tillämpas STR:s reklamationspolicy.